top of page

Als verdeler en officiële distributeur van Power Plate binnen België, Nederland en Luxemburg, weten we als geen ander hoe Powerplate werkt. We sommen graag voor u een paar van de principes op.

why-icon-1@2x.png

POWER PLATE VERSNELT
UW TRAINING

Veel traditionele oefeningen kunnen op de Power Plate worden gedaan en de resultaten worden vergroot. Het is te danken aan onze gepatenteerde PrecisionWave ™ -technologie, die precies is ontwikkeld om de natuurlijke reflexieve reactie van het lichaam op trillingen te activeren. Het oppervlak trilt 25 tot 50 keer per seconde (25Hz tot 50Hz), wat resulteert in een natuurlijke reactie die uw spieren harder werkt terwijl u dezelfde oefeningen doet.

POWER PLATE KAN JE HELPEN GEWICHT TE VERLIEZEN

Aanzienlijk gewichtsverlies wordt vaak gemeld door mensen die Power Plate regelmatig gebruiken in combinatie met een gezond, caloriebeperkt dieet. Een van de redenen hiervoor is verhoogde lymfestroom. Onderzoek toont ook aan dat Power Plate, wanneer het wordt gebruikt als onderdeel van een actieve levensstijl, een aanzienlijke invloed kan hebben op de vermindering van cellulitis en lichaamsvet. Dit kan optreden als gevolg van een toename van het metabolisme, zowel tijdens als na de training.
why-icon-2@2x.png
why-icon-3@2x.png

VERHOOG UW KRACHT EN FLEXIBILITEIT

De Power Plate trilt op en neer, van links naar rechts en van voren naar achteren, destabiliseert het lichaam en bevordert de reflexieve activering van zacht weefsel. Onvrijwillige spieractiviteit bevordert snelle, reflexieve reacties in spiervezels en een toename van de bloedsomloop. Dat betekent ontwikkeling in de balans van het hele lichaam, mobiliteit en stabiliteit, kracht en motorische controle (spiergeheugen), in een korter tijdsbestek in vergelijking met traditionele methoden.

U ZULT SNELLER HERSTELLEN

Oefening is stress, en het lichaam heeft tijd nodig om te herstellen en om zich positief aan te passen aan de training. Massage op een Power Plate stimuleert lymfatische flush, verlicht pijn, bevordert sneller herstel van beschadigde spieren en pezen, verbetert de gewrichtsfunctie en helpt u sterker terug te keren - alles in slechts enkele minuten per dag. En zelfs verder, kunt u oefenen met behulp van een Power Plate met minder kans op spanning vanwege de gepatenteerde multi-directionele trillingen. Bij regelmatig gebruik zult u merken dat u zich sneller voorbereidt, beter presteert en sneller herstelt.
why-icon-4@2x.png
why-icon-5@2x.png

ERVAAR EEN COMPLETE TRAINING
IN SLECHTS 15 MINUTEN

Met vibratietraining voor het hele lichaam krijg je een complete training voor het hele lichaam met stretch, balans, kern, krachtopbouw en massage, alles in slechts 15 minuten. Sommige modellen hebben zelfs een virtuele trainer met meer dan 1.000 ingebouwde video's.
bottom of page