top of page

2de hands met garantie 

U bent op zoek naar een tweedehands? Door de stijgende vraag van onze klanten beschikken wij ook over een aantal 2de-hands toestellen met garantie. U weet wellicht dat de aankoop van een tweedehands toestel steeds gepaard gaat met de nodige risico's. Er worden namelijk op diverse sites verschillende apparaten van het merk Power Plate aangeboden die niet naar behoren functioneren of zelfs geen echte Power Plate zijn.
 
Bij ons kan u zeker zijn van uw aankoop daar wij enkel binnen de acceleratietraining het merk Power Plate aanbieden en u ook voorzien van de nodige garantie.
 
Wij weten als geen ander dat het belangrijk is dat uw toestel goed en binnen de vooropgestelde richtlijnen functioneert. Trainen op een apparaat dat buiten de richtlijnen werkt kan zelfs negatieve gevolgen voor u hebben.
Dus bent u op zoek naar een tweedehands apparaat stuur ons dan gerust uw behoeften (opties) en mogelijkheden door en wij bekijken samen met u naar de actuele tweedehands lijst. Op deze manier zoeken we naar een apparaat dat het beste bij u past. Neem contact met ons op via info@urbanhealthconcepts.be of +32 471 79 40 93 
bottom of page