Welkom op de de webshop/ online shop van de officiële verdeler en distributeur van Power Plate binnen België, Nederland en Luxemburg. Op onze webshop vind u de originele, authentieke apparaten en accessoires van Powerplate aan zeer scherpe prijzen en steeds met garantie!
Kortom "the place to be and to shop" als u op zoek bent naar alles wat met Power Plate te maken heeft.

Als u een bestelling plaatst op onze webshop zal u nadien van ons een factuur toegestuurd krijgen via mail. In geval van verzending zal u worden gecontacteerd om samen met u de beste opties en mogelijkheden te bespreken. Op deze manier vermijden we onvoorziene kosten. Moest er een probleem zijn met het afrekenen tijdens de bestelling, geef ons dan gerust een sein via info@urbanhealthconcepts.be en dan zorgen we dat alles in orde komt. 

Personal Power Plate

SKU PP005
€2 190.00
In stock
1
Product Details
Het meest compacte model
Overal op te bergen en mee te nemen
Mini Design, Maxi Impact!
Licht en zonder kolom, de Power Plate Mobile is slechts 18 kilo, waardoor mobiel gebruik van de Power Plate (klanten / patiënten thuis, evenementen, mobiliteit in het centrum) mogelijk is.

Het ontbreken van een kolom vergemakkelijkt ook de reproductie van sportgebaren.

Het heeft de nieuwste Power Plate vibratietechnologie, een frequentie van 35 Hz, oefeningen van 30 tot 60 seconden en een multifunctionele afstandsbediening.

Hoewel van nature compact, blijft het trainingsvlak zeer comfortabel en ruim (70 x 47,5 cm).
Zeer praktisch, het is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren met zijn meegeleverde draagtas.
Save this product for later