Welkom op de de webshop/ online shop van de officiële verdeler en distributeur van Power Plate binnen België, Nederland en Luxemburg. Op onze webshop vind u de originele, authentieke apparaten en accessoires van Powerplate aan zeer scherpe prijzen en steeds met garantie!
Kortom "the place to be and to shop" als u op zoek bent naar alles wat met Power Plate te maken heeft.

Als u een bestelling plaatst op onze webshop zal u nadien van ons een factuur toegestuurd krijgen via mail. In geval van verzending zal u worden gecontacteerd om samen met u de beste opties en mogelijkheden te bespreken. Op deze manier vermijden we onvoorziene kosten. Moest er een probleem zijn met het afrekenen tijdens de bestelling, geef ons dan gerust een sein via info@urbanhealthconcepts.be en dan zorgen we dat alles in orde komt. 

Power Plate Move

SKU PP001
€3 690.00
In stock
1
Product Details
De MOVE van Power Plate® is de perfecte combinatie van formaat en functie. Het apparaat is ontworpen vanaf de grond af om zoveel mogelijk ruimte te besparen zonder concessies te doen op de prestaties. Het is licht genoeg om van kamer naar kamer te worden verplaatst, maar toch stevig genoeg om een volledige 300lbs / 136kg te dragen. Compleet met zes variabele frequenties kan de MOVE een brede dekking bieden qua functionaliteit. Of u nu wilt ontspannen, massage of een zweetopwekkende training; de MOVE is efficiënt en effectief, ongeacht hoe u het gebruikt.
De bedieningselementen zijn eenvoudig en intuïtief met grote, gemakkelijk te begrijpen knoppen en een digitale timer. U kan zelfs het apparaat tot 9 min non-stop instellen, dus alles wat je hoeft te doen is op play drukken om te beginnen.
De MOVE kan ook worden gebruikt ineen commerciële setting of small group training. Met zijn compacte formaat de ideale partner en een meerwaarde voor uw klanten.
Save this product for later