Welkom op de de webshop/ online shop van de officiële verdeler en distributeur van Power Plate binnen België, Nederland en Luxemburg. Op onze webshop vind u de originele, authentieke apparaten en accessoires van Powerplate aan zeer scherpe prijzen en steeds met garantie!
Kortom "the place to be and to shop" als u op zoek bent naar alles wat met Power Plate te maken heeft.

Als u een bestelling plaatst op onze webshop zal u nadien van ons een factuur toegestuurd krijgen via mail. In geval van verzending zal u worden gecontacteerd om samen met u de beste opties en mogelijkheden te bespreken. Op deze manier vermijden we onvoorziene kosten. Moest er een probleem zijn met het afrekenen tijdens de bestelling, geef ons dan gerust een sein via info@urbanhealthconcepts.be en dan zorgen we dat alles in orde komt. 

Power Plate Dualsphere

SKU TVP002
€120.00
In stock
1
Product Details

De Power Plate® is al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van lichaamstrillingen. de Power Plate® DualSphere ™ is perfect voor effectieve, geconcentreerde massage. Met een unieke voorgevormde vorm en een exclusief textuurontwerp is de DualSphere ideaal voor het richten op moeilijk bereikbare gebieden zoals voeten, nek en rug om te helpen ontspannen en strakke en pijnlijke spieren te verjongen, fascia vrij te geven en de bloedstroom te bevorderen om u te helpen sneller voor te bereiden en sneller te herstellen .

De DualSphere is een geavanceerde massage roller die:

  • Helpt bij het ontspannen en verjongen van strakke en pijnlijke spieren
  • Verbetert het bewegingsbereik
  • Bevordert de doorbloeding en fascia ontspanning
  • Vermindert pijn
  • Versnelt opwarming en herstel van de oefening
Save this product for later