Welkom op de de webshop/ online shop van de officiële verdeler en distributeur van Power Plate binnen België, Nederland en Luxemburg. Op onze webshop vind u de originele, authentieke apparaten en accessoires van Powerplate aan zeer scherpe prijzen en steeds met garantie!
Kortom "the place to be and to shop" als u op zoek bent naar alles wat met Power Plate te maken heeft.

Als u een bestelling plaatst op onze webshop zal u nadien van ons een factuur toegestuurd krijgen via mail. In geval van verzending zal u worden gecontacteerd om samen met u de beste opties en mogelijkheden te bespreken. Op deze manier vermijden we onvoorziene kosten. Moest er een probleem zijn met het afrekenen tijdens de bestelling, geef ons dan gerust een sein via info@urbanhealthconcepts.be en dan zorgen we dat alles in orde komt. 

Power Plate Mini+

SKU TVP004
€179.00
In stock
1
Product Details

De Power Plate® Mini + ™ is onze nieuwe ultracompacte, stille, draagbare handmassageapparaat die u een ontspannende, verkwikkende massage geeft. Dankzij het handige formaat past hij in een handtas, rugzak of sporttas. De Power Plate Mini + zal u altijd en overal een kwaliteitsbehandeling bieden.

Save this product for later