top of page
Zoeken

Movement is Medicine

Mensen zijn zich meer dan ooit bewust van de overlappende aard van fysieke en mentale gezondheid en welzijn. Dit is vooral merkbaar in de manier waarop we praten over lichaamsbeweging en de voordelen ervan. Meer mensen zien de noodzaak in voor mentaal/emotioneel welzijn dan in het verleden, en meer mensen lijken er ook daadwerkelijk iets aan te doen.

Oefening biedt een een-tweetje voor zowel een fysieke als een mentale gezondheidsremedie en is de voorkeursbehandeling voor angst en stress, maar het helpt om breder te gaan dan alleen sporten en daarom praten we over 'beweging'.


Als mens wordt onze fysiologie aangedreven door beweging, in alle vormen, van het interne 'onderbewuste' ritme van de hartslag, onze tanden poetsen, de trap op lopen, onze ochtendkoffie zetten en natuurlijk meer formele 'oefeningen' zoals hardlopen, naar de sportschool gaan of sporten.
Vibratie( Acceleratie), in zijn eenvoudigste vorm, is beweging.Beweging stimuleert de hersenen, vooral waar nieuwigheid, variabiliteit en

connigtieve uitdaging is inbegrepen en heeft dus zowel fysieke als mentale voordelen voor onze gezondheid. Power Plate maakt meer beweging mogelijk door meer spieren vaker te

stimuleren, de bloedsomloop te vergroten, de lymfestroom te verbeteren en het sensorische systeem (propriosensoren) van het lichaam uit te dagen om wakker te worden en mee te doen.


 

Power Plate is de ultieme, tijdbesparende, wetenschappelijk onderbouwde oplossing om veel van de fysiologische voordelen te maximaliseren die nodig zijn om stress te bestrijden, de bloedsomloop te stimuleren


, de lymfestroom te vergroten, de hormonale respons positief te beïnvloeden en de metabolische vraag te verhogen als gevolg van een grotere spieractivatie over het hele lichaam.


Slechts 3-5 minuten gebruik van Power Plate per dag kan aanzienlijke voordelen opleveren en een begin maken met het bestrijden van enkele van de goed gedocumenteerde negatieve implicaties van stress, waaronder cognitieve achteruitgang, gewichtstoename of -verlies, problemen met de bloedsomloop en musculoskeletale problemen. Het bestrijden van deze negatieve effecten leiden op het verbeteren van onze algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid en die van ons immuunsysteem.


Al onze producten hebben een onbeperkt potentieel om je te helpen je beter en sneller te voelen.

Begin vandaag!!! 

Power Plate by Urban Health Concepts

Terlaak 85

3980 Tessenderlo

+32 471794093

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page