Zoeken

Werk aan je core en je stabiliteit!


Power Plate kan een intensieve coretraining bieden, evenals het opbouwen van uw algehele spierkracht.

Net als bij het trainen op de sportschoolvloer, kun je je buikspieren en core trainen met Power Plate door oefeningen te doen zoals planken of v-sits. De trillingen dagen je corekracht en stabiliteit aanzienlijk uit, omdat de spieren veel harder moeten werken dan normaal om je evenwicht te bewaren. De ontwikkeling van een sterke en stabiele core helpt je interne organen te beschermen en kan ook lage rugpijn verminderen en je houding verbeteren.

Dit betekent niet dat het gebruik van Power Plate een snelle weg is naar gedefinieerde buikspieren, hoewel het zal helpen! De spieren ontspannen en trekken veel sneller samen, dus verwacht dat u zich vermoeid zult voelen en wees niet ontmoedigd als u uw plank niet zo lang kan aanhouden dan u gewoon bent tijdens het trainen met de Power Plate.


Als distributeur van Power Plate voor België, Nederland en Luxemburg helpen we u graag verder met de keuze naar het juiste apparaat dat het beste bij u past. Wenst u een training of opleiding, dat kan, ter plaatse in uw vertrouwde omgeving of in onze studio te Tessenderlo (België).