top of page
Zoeken

Werk aan je core en je stabiliteit!


Power Plate kan een intensieve coretraining bieden, evenals het opbouwen van uw algehele spierkracht.

Net als bij het trainen op de sportschoolvloer, kun je je buikspieren en core trainen met Power Plate door oefeningen te doen zoals planken of v-sits. De trillingen dagen je corekracht en stabiliteit aanzienlijk uit, omdat de spieren veel harder moeten werken dan normaal om je evenwicht te bewaren. De ontwikkeling van een sterke en stabiele core helpt je interne organen te beschermen en kan ook lage rugpijn verminderen en je houding verbeteren.

Dit betekent niet dat het gebruik van Power Plate een snelle weg is naar gedefinieerde buikspieren, hoewel het zal helpen! De spieren ontspannen en trekken veel sneller samen, dus verwacht dat u zich vermoeid zult voelen en wees niet ontmoedigd als u uw plank niet zo lang kan aanhouden dan u gewoon bent tijdens het trainen met de Power Plate.


Als distributeur van Power Plate voor België, Nederland en Luxemburg helpen we u graag verder met de keuze naar het juiste apparaat dat het beste bij u past. Wenst u een training of opleiding, dat kan, ter plaatse in uw vertrouwde omgeving of in onze studio te Tessenderlo (België).

Kijk via deze link naar de verschillende modellen.


Targeted Vibration Products

Power Plate is al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van lichaamstrillingen en brengt u een nieuwe generatie gerichte vibratieproducten. De Power Plate® Pulse™ is een krachtige, maar fluisterstille, draagbare stimulator die helpt bij het ontspannen en verjongen van strakke en pijnlijke spieren, het loslaten van fascia en het bevorderen van de bloedstroom, zodat u zich sneller kunt voorbereiden en sneller kunt herstellen. De Power Plate® DualSphere™ is perfect voor een effectieve, geconcentreerde massage. Met een unieke voorgevormde vorm en een exclusief gestructureerd ontwerp, is de DualSphere ideaal voor het aanpakken van moeilijk bereikbare gebieden zoals voeten, nek en rug om te helpen ontspannen en strakke en pijnlijke spieren te verjongen, fascia los te maken en de bloedstroom te bevorderen om u te helpen zich sneller voor te bereiden en sneller te herstellen . De Power Plate® Roller™ is een draagbare vibrerende stimulator die helpt bij het ontspannen en verjongen van strakke en pijnlijke spieren, het loslaten van fascia en het bevorderen van de bloedstroom om u te helpen zich sneller voor te bereiden en sneller te herstellen.
 

Power Plate by urban Health Concepts

Terlaak 85

3980 Tessenderlo

+32 (0)471 794093


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page